Hallo Rita en Bernard,


Hallo Rita en Bernard,

Hallo Rita en Bernard,

•Wat voelt het goed om alle lof aan Rita van Ritamarpropertiesen haar man Bernard te kunnen toebedelen want zij vonden onze droomwoning nadat we eerder met andere makelaars serieuze teleurstellingen te verwerken kregen.

Na reeds een zoektocht van een achttal jaren op te teller te hebben besloten we om Spanje nog een keer een kans te geven en begaven ons in mei'17 naar de beurs "Second Home Expo" te Antwerpen.

We ondervonden dat we bij de grotere spelers buiten een handschudding niet echt meer gehoor kregen want mijn visie en die van mijn man lagen wel wat uit elkaar en de conclusie uit voorgaande jaren, nadat we het zoveelste pand hadden gezien wat niet voldeed aan onze wensen en bijgevolg niet in de pushverhalen waren meegegaan nadat we in Spanje op sleeptouw waren genomen, dat wij nooit wat in Spanje zouden vinden. We behoorden tot de categorie "niet makkelijk ombuigbaar" en je kreeg buiten een beleefdheidsgroet verder geen omzien meer.

Gelukkig voor ons kwamen we door deze ingesteldheid met andere zij het niet of minder bekende makelaars in contact. Waaronder ons eerste contact met Rita van RitamarPropertiesdie ons aanhoorde vervolgens noteerde en gezien we twee weken later vakantie hadden ook meteen een afspraak weerlegde om elkaar in Spanje te treffen.
In de beperkte tijd die overbleef, we waren 27 mei al in Spanje, hielden we contact met elkaar. Het viel ons meteen op dat Rita gezien het aanbod wat wij ontvingen zeer goed had geluisterd en goed aanvoelde wat wij zochten. Wij maakten een eerste selectie, Rita bezocht met ons de woningen, we bespraken de pro en contra's en vonden uiteindelijk onze droomwoning.
Afspraken met de bouwheer, een Nederlandssprekende advocate en een Nederlandssprekende bankbediende werden gemaakt. Contracten ondertekend, meubels besteld, etc....
Alles wordt perfect door Rita en onze advocate opgevolgd en dit kan in je eigen taal. Vrij onlangs waren we nog in Spanje gingen nog even langs bij de advocate en bezochten tezamen met Rita en onze bouwheer onze woning.
Alles verloopt volgens plan en begin december 2017 wordt onze woning dankzij de goede en vlotte samenwerking met Rita van RitamarPropertiesopgeleverd.
Bij Rita De Brabander ben je beslist in goede handen.

16 mei 2018
Pic

Rita De Brabander
Algemeen directeur

Pic

 


Inspectiereis

Wil je
uw huis verkopen?

Wij kunnen je helpen

Klik hier Voor meer informatie

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Over ons

Ritamar Properties is een bedrijf dat in 2016 werd opgericht, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. In ons bedrijf verkopen we nieuwe woningen, wederverkoop en uit bankbeslag woningen. Daarnaast is men altijd goed geadviseerd door ons team van advocaten en consultants voor veiligheid en correcte afhandeling van Uw aankoop/verkoop.

Vind ons

RITAMAR PROPERTIES S.L

CIF: B-54930433

AVENIDA L’HERBA BONA 47 Huis 12

URBANIZACIÓN EL RASO

GUARDAMAR DEL SEGURA P.C. 03140

© 2019 ● LegaalPrivacySite Map TOP Ontwerp & programmering: Mediaelx