Tevreden klanten na een lange zoektocht!


Tevreden klanten na een lange zoektocht!

Onze zoektocht naar een huis in Spanje begon zowat 3 jaar geleden. Na lang surfen op het internet vonden we enkele panden in de streek van Catral die ons wel aanstonden. We maakten een afspraak met de makelaar en mijn man vertrok op 3 daagse verkenningstocht. Na de eerste dag was het enthousiasme al heel wat minder. De makelaar had vergeten te zeggen dat de meeste huizen in Catral niet vergund zijn. Het was één van de verkopers die vroeg of de makelaar ons ingelicht had van de situatie in Catral. Hij zou het achteraf nog vertellen zei hij. Het vertrouwen was echter weg.

Na deze onprettige ervaring hebben we de moed niet verloren en gingen verder op zoek op het internet. Zo kwamen we terecht bij mensen uit Oostkamp die een vakantiewoning verhuurden in El Chaparral Torrevieja. We hebben dat huis gehuurd met de bedoeling de streek te verkennen en op zoek te gaan naar huizen die we al of niet reeds op internet te koop hadden zien staan.

We hebben veel huizen bezocht maar telkens zonder resultaat. Het was niet gemakkelijk om onze wensen over te maken aan de makelaars die eigenlijk een soort Spaans-Engels praten. Als er iets minder was in een huis dan was alles volgens hen gemakkelijk op te lossen. Wij hadden daar echter geen goed gevoel bij.

Een jaar geleden leerden we via familie Rita van Ritamar Properties kennen. We zijn naar een infosessie in Kortrijk geweest. We hadden meteen een goed gevoel. Na de boeiende uiteenzetting over de pro's en contra's van een aankoop in het buitenland maakten we persoonlijk met haar kennis. Ze vraagt je wat je voorkeuren zijn en om deze op mail te zetten. Je voelt direct dat ze heel gedreven en eerlijk is. Ze stuurt je veel voorstellen door per mail waar je al een keuze kan maken. Rita kan als onafhankelijke makelaar ook tussenkomen in de verkoop van woningen aan de Costa Blanca die op andere immo sites te koop staan. Wij zijn dan in november voor de eerste keer met haar op verkennings driedaagse geweest. Rita stond ons samen met haar man Bernard op te wachten op de luchthaven en we hebben drie dagen met hen verschillende locaties bezocht. Niets is hen teveel. Bernard is naast een hele goeie chauffeur ook heel technisch onderlegd en zo kan je op technisch vlak bij hem veel antwoorden krijgen op je vragen.

Beiden zijn zeer eerlijk en zeggen het zoals het is. Ze laten jouw volledig de keuze maar staan je bij met raad en daad. Onze eerste verkennings driedaagse was vooral gericht op nieuwbouw. En hoewel wij daar uiteindelijk niet voor gekozen hebben kunnen we met zekerheid zeggen dat de aannemer waar Ritamar Properties mee samenwerkt zeer bekwaam is. De afwerking van de huizen is zeer goed en gelijkwaardig aan deze in België. Rita onderhandelt zeer vlot in het Spaans met de aannemer en zijn dochter. Ze wilt echt het beste voor haar klant.

Uiteindelijk hebben wij dan in juni dit jaar door Rita ons droomhuis gevonden in Ciudad Quesada.

Rita heeft ons ook vrijblijvend in contact gebracht met een advocatenbureau waar een Nederlandstalige advocaat alles naziet op grond van wettelijkheid, voor alle papieren zorgt enz. Rita blijft na de verkoop ook nog steeds bereikbaar om op alle mogelijke vragen te antwoorden en te helpen waar nodig.

Als je van plan bent om een huis in Spanje te kopen twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met Ritamar Properties je zal er zeker geen spijt van hebben. Bij Rita en uiteraard ook Bernard voel je je heel erg op je gemak je kan jezelf zijn en je weet dat Rita er alles aan zal doen om te vinden waar jij van droomt.

Annemie en Dany tevreden klanten

29 okt 2019
Pic

Rita De Brabander
Algemeen directeur

Pic

 


Inspectiereis

Wil je
uw huis verkopen?

Wij kunnen je helpen

Klik hier Voor meer informatie

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Over ons

Ritamar Properties is een bedrijf dat in 2016 werd opgericht, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. In ons bedrijf verkopen we nieuwe woningen, wederverkoop en uit bankbeslag woningen. Daarnaast is men altijd goed geadviseerd door ons team van advocaten en consultants voor veiligheid en correcte afhandeling van Uw aankoop/verkoop.

Vind ons

RITAMAR PROPERTIES S.L

CIF: B-54930433

AVENIDA L’HERBA BONA 47 Huis 12

URBANIZACIÓN EL RASO

GUARDAMAR DEL SEGURA P.C. 03140

© 2021 ● LegaalPrivacySite Map TOP Ontwerp & programmering: Mediaelx