HOW TO BUY IN SPAIN.COM


HOW TO BUY IN SPAIN.COM

Controleer deze site om op de hoogte te blijven en interessante informatie te vinden over de tweede thuismarkt in Spanje. HowtobuyinSpain.com werd gecreëerd door buitenlanders die onroerend goed in Spanje hebben gekocht, zodat zij de verschillende stappen van een overname kennen: de informatie krijgen, eigenschappen vinden, de hulp van adviseurs krijgen ... De Spaanse markt is specifiek en het is belangrijk om experts op uw Kant op de grond en spreken uw taal.

HowtobuyinSpain.com publiceert interessante informatie en tips over de Spaanse vastgoedmarkt. Het is zeer behulpzaam voor buitenlanders die een tweede huis willen kopen. Kijk eens naar hun papier die moet worden gelezen en analyseert de redenen waarom je in Spanje zou moeten investeren: het heeft veel nuttige informatie. Hun missie is om de "bron van informatie" te zijn voor buitenlanders die huizen kopen in Spanje. De manier waarop ze waarde toevoegt is hun netwerk van deskundigen. Al het nieuws is in het Engels geschreven en sommige zijn vertaald in het Frans, Duits, Nederlands en natuurlijk Spaans.

Een goede tip is om u te abonneren op hun gratis wekelijkse nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft zonder werk.

NIEUWS

Dat zijn de top gerangschikte nieuws die zij de laatste 3 maanden hebben gepubliceerd:

Waar zijn de Spaanse bankwoningen te koop?

Waar zijn buitenlanders in 2016 onroerend goed in Spanje aan het kopen?

Wat zijn de meest favoriete toeristische bestemmingen in Europa?

Waarom niet in een Spaanse stad starten?

Is de levensduur in Spanje veel goedkoper dan in Europa?

Spaanse vastgoedrendement geschat op 8,4%

Vastgoed buitenlandse investeerders ontdekken Madrid

Vastgoedprijzen in gevaar in Duitsland? Bundesbank

Blijf op de hoogte van de residentiële marktprijzen en activiteiten in Spanje

Ze bieden ook interessante tafels met prijsontwikkelingen van de Spaanse vastgoedmarkt op nationaal niveau, op regionaal niveau en een vergelijking met de internationale markt. Last but not least, kijk op hun pagina 'Retour en hypotheek' voor interessante financiële analyse.

U heeft nog een 'Report' sectie met gedetailleerde analyse op de markt: Waar kopen buitenlanders in Spanje? Wat is de activiteit op de hypotheekmarkt? ...

Controleer hun nuttige infographics

Wat zijn de verschillende stappen voordat u in Spanje koopt? Wie is de tweede thuiskoper in Europa? Wie zijn de buitenlanders die onroerend goed in Spanje kopen? Waar kopen buitenlanders?

Ze hebben ook mooie ePostcards op ideeën voor je volgende citytrips in Alicante, Madrid, Barcelona, Malaga ...

Tot slot, als u jaarlijkse weerstatistieken over de 18 grootste steden in Spanje nodig hebt: ga eens en controleer of het genoeg is voor u;). Alicante, Almería, Barcelona, Bilbao, Cadiz, Castellon, Girona, Ibiza, Las Palmas, Madrid, Malaga, Mallorca, Murcia, Sevilla, Tenerife, Valencia, Valladolid, Zaragoza.

Geniet van je lezing.


16 jun 2017
Pic

Rita De Brabander
Algemeen directeur

Pic

 


Inspectiereis

Wil je
uw huis verkopen?

Wij kunnen je helpen

Klik hier Voor meer informatie
Over ons

Ritamar Properties is een bedrijf dat in 2016 werd opgericht, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. In ons bedrijf verkopen we nieuwe woningen, wederverkoop en uit bankbeslag woningen. Daarnaast is men altijd goed geadviseerd door ons team van advocaten en consultants voor veiligheid en correcte afhandeling van Uw aankoop/verkoop.

Vind ons

RITAMAR PROPERTIES S.L

CIF: B-54930433

AVENIDA L’HERBA BONA 47 Huis 12

URBANIZACIÓN EL RASO

GUARDAMAR DEL SEGURA P.C. 03140

© 2021 ● LegaalPrivacySite Map TOP Ontwerp & programmering: Mediaelx