Spanje tijdens Corona/Covid 19


Spanje tijdens Corona/Covid 19

Wat er leeft in Spanje tijdens een Corona Crisis is verschillend over geheel Spanje.

Zo kan je zien aan de referenties (in oranje) welke gebieden meer of minder getroffen zijn. Dan moeten we opmerken dat we eigenlijk de concentratie van de meest getroffen gebieden zich concentreren rond de hoofdstad Madrid (meer inwoners per M2) en Barcelona waar er inderdaad chaos gekend is vanwege de sterke toestroom van patiënten. Opmerkelijk is dan dat de regio's Costa Blanca Sud (momenteel 9 besmettingen in Torrevieja in het rusthuis) en plaatsen zoals Pinoso( 1/2 uur van de kust), zonder besmettingen, niet vermeld zijn bij diezelfde media, en ons aldus een beeld geven, alsof héél Spanje besmet is en het nergens nog veilig vertoeven is. Daarom vinden wij het nodig U toch een reality check te geven, van wat er momenteel gebeurd in de regio's waar de meeste mensen of op vakantie komen, of leven onder de Spaanse zon. Van ramp scenario's is dus echt wel geen sprake, en de ziekenhuizen in de regio's buiten de hoofdstad zijn duidelijk beschikbaar voor éénieder die dat mocht nodig hebben. ( een bekende moet elke dag op controle voor een zorg in het lokaal ziekenhuis, en wordt steeds zonder moeite en veilig verzorgd en chaos is niet te bespeuren)

Er worden inderdaad, door geheel Spanje, strenge maatregelen gehandhaafd om deze crisis in te perken, en zijn vb. mondmasker en handschoenen aan de supermarkten "normaal" worden alle winkelkarretjes netjes één voor één ontsmet en wordt de afstand tussen klanten, goed gerespecteerd zowel door de klanten als de medewerkers. Een galant gebaar en een vriendelijke "HOLA" is hier niet uit den boze! Men houdt zich duidelijk aan de voorschriften, de wegen zijn rustig en de controles gericht. Vandaar onze info om mensen de reality mee te geven van hoe het er in werkelijkheid aan toe gaat in Spanje .Je kon in het programma "Viva Espana" ook merken dat de mensen die er leven wel geheel positief en blij zijn, dat ze in Spanje wonen en leven in deze Corona tijd, en dat het leven mits de aanpassingen die we overal nu doorstaan, geheel en gelijk verloopt als in België, en dat we dus na deze lock down U volledig veilig en met de nodige voorzorgen (indien nodig of gewenst, maskers en handschoenen zijn voorzien) U graag opnieuw verwelkomen in het zonnige Spanje met al zijn troeven die er nog steeds aanwezig zijn.

Voor die mensen die dan ook zoeken naar "verblijven/wonen in Spanje" met misschien meer ruimte rondom, en een woning geheel en volledig op maat van Uw wensen, is de optie "iets meer binnenland op 1/2 uur van de kust en de luchthaven", zeker het overwegen waard, hierover wat inlichtingen te nemen, VRAAG ERNAAR!

Wij voorzien aldus ook (onder voorbehoud van toestemming) op 8 en 9 oktober 2020 enkele gratis info sessies, in Hotel Van der Valk Oostkamp telkens om 19 u. Let op, wij kunnen momenteel om veiligheid Corona, enkel 5 koppels per sessie ontvangen, en vragen U aldus tijdig in te schrijven via mail rita@ritamarproperties.com of tel. +32 479 51 29 79 of +34 617 793 626

Graag tot binnenkort hier of daar ! ;-)


22 apr 2020
Pic

Rita De Brabander
Algemeen directeur

Pic

 


Inspectiereis

Wil je
uw huis verkopen?

Wij kunnen je helpen

Klik hier Voor meer informatie
Over ons

Ritamar Properties is een bedrijf dat in 2016 werd opgericht, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. In ons bedrijf verkopen we nieuwe woningen, wederverkoop en uit bankbeslag woningen. Daarnaast is men altijd goed geadviseerd door ons team van advocaten en consultants voor veiligheid en correcte afhandeling van Uw aankoop/verkoop.

Vind ons

RITAMAR PROPERTIES S.L

CIF: B-54930433

AVENIDA L’HERBA BONA 47 Huis 12

URBANIZACIÓN EL RASO

GUARDAMAR DEL SEGURA P.C. 03140

© 2021 ● LegaalPrivacySite Map TOP Ontwerp & programmering: Mediaelx