juridische aanwijzingen

Ritamar

Volgens de wet 34/2002, van 11 juli, over de diensten van informatie en elektronische handel met informatie (LSSI-CE), we alle cliënten en gebruikers van de website op de hoogte door middel van deze juridische rekening mee dat de eigenaar van deze website is Ritamar CB (e-mail: info@ritamarproperties.com) met het kantooradres van: AVENIDA L'HERBA BONA 47 VIVIENDA 12 URBANIZACIÓN EL RASO GUARDAMAR DEL SEGURA P.C. 03140

Geheimhouding en gegevensbescherming

Volgens de wet 15/99 (Ley Organica) over de bescherming van persoonsgegevens, wij u hierbij informeren dat de gegevens aan ons gegeven in een database, eigenaar van die Ritamar wordt opgeslagen, en het enige doel daarvan is om te handelen in uw belangstelling en volgens uw verzoek. In geen geval zullen deze gegevens worden gegeven voor andere doeleinden aan derden. Dit is in overeenstemming met de wet van de bescherming van gegevens van de LORTAD (Ley Organica 15/1999, 13 december)

HET RECHT VAN Oposition CORRECTIE EN Actualisatie DATA

Volgens de techniek. 5 van de organieke wet 15/99 voor de bescherming van persoonlijke gegevens, informeren wij de persoon van wie de informatie wordt gevraagd in dit document over het bestaan van een database eigendom van Ritamar, waarin de persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Door middel van het verzenden van uw gegevens in onze formulieren en documenteer je begrijpt en uitdrukkelijk toestaan dat de communicatie van deze informatie zo goed Ritamar als de derde partijen die voor ons werken op uw rekening. Het recht van toegang, rectificatie, annulering en oppositie zal kunnen worden uitgeoefend door het versturen van Ritamar (info@ritamarproperties.com) een e-mail te sturen naar de persoon die verantwoordelijk is voor de behandeling van persoonsgegevens, op basis van de huidige wetgeving ".

Pic

Rita De Brabander
Algemeen directeur

Pic

 


Inspectiereis

Wil je
uw huis verkopen?

Wij kunnen je helpen

Klik hier Voor meer informatie

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Over ons

Ritamar Properties is een bedrijf dat in 2016 werd opgericht, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. In ons bedrijf verkopen we nieuwe woningen, wederverkoop en uit bankbeslag woningen. Daarnaast is men altijd goed geadviseerd door ons team van advocaten en consultants voor veiligheid en correcte afhandeling van Uw aankoop/verkoop.

Vind ons

RITAMAR PROPERTIES S.L

CIF: B-54930433

AVENIDA L’HERBA BONA 47 Huis 12

URBANIZACIÓN EL RASO

GUARDAMAR DEL SEGURA P.C. 03140

© 2020 ● LegaalPrivacySite Map TOP Ontwerp & programmering: Mediaelx