Een dankwoordje aan Rita & Bernard ,


Een dankwoordje aan Rita & Bernard ,

Een dankwoordje aan Rita & Bernard ,

Al enkele jaren waren wij van plan om een woning te kopen in Spanje om, éénmaal de penioengerechtigde leeftijd bereikt, ons te vestigen aan één van de Spaanse Costa's.

Ons traject is er één zoals van zovelen, eerst wat rondkijken op diverse immo-Spanje-internetsite's, een bezoek aan de second-home beurs, een bezichtingsreis, enz…

Bij de eerste bezichtingingsreis gingen wij aanvankelijk op pad met drie verschillende makelaars om uiteindelijk de “beste” over te houden.

Met deze maakten wij een afspraak voor een tweede en “gerichte” bezichtigingsreis.

Op voorhand gingen we autonoom de ligging van de woningen opzoeken. Tijdens één van onze verplaatsingen liepen wij toevallig Rita tegen het lijf. We herkenden haar van de second-home beurs. We sloegen een praatje en Rita zei dat ze steeds tot onze dienst was, indien nodig.

Nog meer toeval. De makelaar (van een groot en populair makelaarskantoor) met wie wij de woningen zouden bezoeken, belde de dag nadien al onze afspraken af wegens familiale omstandigheden. Voor een alternatief werd niet gezorgd.

Op deze manier hebben wij dan de hulp ingeroepen van Rita die alle woning die we met de andere makelaar zouden bezoeken, samen met ons bezocht en daartoe instant afspraken voor maakte. Meer nog, ze toonde ons bijkomend nog enkele kwalitatieve woningen die aan onze normen voldeden.

Tenslotte zijn we samen met Rita overgegaan tot de aankoop van onze droomwoning op de mooie, rustige en gezellige verkaveling El Raso.

Het toeval heeft ons in de armen van een super gemotiveerde eerlijke vrouw geworpen.

Niets is haar te veel, één telefoontje en ze staat ons met raad en daad bij.

Wat haar zo uniek maakt is dat ze actief luistert naar de wensen klant en op deze manier woningen selecteert. Ze is, in tegenstelling tot andere makelaars, totaal niet opdringerig.

Rita draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel terwijl we bij andere makelaars de indruk kregen dat ze zo vlug mogelijk geld wilden verdienen.

Ondertussen zijn we een jaar verder en is onze makelaar Rita (en niet te vergeten Bernard) een vriendin geworden.

Bedankt Rita en Bernard

M & C, West-Vlaanderen

25 mei 2018
Pic

Rita De Brabander
Algemeen directeur

Pic

 


Inspectiereis

Wil je
uw huis verkopen?

Wij kunnen je helpen

Klik hier Voor meer informatie

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Over ons

Ritamar Properties is een bedrijf dat in 2016 werd opgericht, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. In ons bedrijf verkopen we nieuwe woningen, wederverkoop en uit bankbeslag woningen. Daarnaast is men altijd goed geadviseerd door ons team van advocaten en consultants voor veiligheid en correcte afhandeling van Uw aankoop/verkoop.

Vind ons

RITAMAR PROPERTIES S.L

CIF: B-54930433

AVENIDA L’HERBA BONA 47 Huis 12

URBANIZACIÓN EL RASO

GUARDAMAR DEL SEGURA P.C. 03140

© 2020 ● LegaalPrivacySite Map TOP Ontwerp & programmering: Mediaelx