OVER ONS

Als U het huis van Uw dromen in Spanje wil kopen in vertrouwen, wil RITAMAR PROPERTIES U graag helpen dit te vinden!

Ritamar Properties is een bedrijf dat in 2016 werd opgericht, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector.In ons bedrijf verkopen we nieuwe woningen, wederverkoop en uit bankbeslag woningen.

Daarnaast is men altijd goed geadviseerd door ons team van advocaten en consultants voor veiligheid en correcte afhandeling van Uw aankoop/verkoop.

Dit is één van de hoogste prioriteiten binnen ons bedrijf!


- Wij hebben bewust gekozen voor een aanbod, die alles van de Costa Blanca kan aanbieden, zelfs projecten die U misschien niet direct zou vinden op onze site (meestal wel in portefeuille maar onder een andere foto etc.), omdat wij ten alle tijde onze klant NIET WILLEN STUREN/ PUSHEN in één of andere richting, maar héél erg graag willen, dat de klant "ZIJN KEUZE" maakt en wij enkel voorstellen!

- Wij zijn een kantoor dat werkt, met vrije medewerkers tijdens de beurs, met kennis van de producten.

Mijn man en ikzelf, doen steeds zelf de bezoeken, en zijn dan ook héél bewust van wat die klant wenst. Door onder andere de reacties van de klant bij bezoek aan de verschillende projecten, en kunnen aldus zeer goed op maat werken, no stress i.v.m. resultaten en ook tijd en mogelijkheden kunnen wij zelf bepalen! We kunnen ook, door het feit dat we ons kantoor hebben in eigendom (waar wij wonen!), de algemene kosten drukken, en zo onze klant optimaal bedienen!

Wij doen dan ook ons uiterste best om voor onze KLANT de beste prijs te bekomen!

VRAAGPRIJS is in nieuwbouw ook prijs, evenwel de extra's zij soms onderhandelbaar. Dat is onze taak om hier zo goed mogelijk te assisteren, en opnieuw ons VRIJ zijn geeft ons meer slag!

-Wij gaan U NOOIT opdringen, op geen enkel moment ligt dat in onze werkwijze, U kan er van op aan, als wij U zeggen dat dit voor een snelle beslissing zal zijn, dat dat dan werkelijk zo is, maar als er nog mogelijkheid bestaat tot overleg dat wij U daar tevens zullen op wijzen!

Zo ook is mijn man technisch onderlegd door zijn kennis van bouw, airco en sanitair (ook zwembaden). Wij duiden U graag pro en contra's aan, het is dan aan U, om daar wel of niet te kiezen voor de gebruikte installaties, maar duidelijkheid is hier een meerwaarde zo vinden wij!

-Ook wij bieden U juridische begeleiding, maar eerst een VRIJBLIJVEND gesprek met Uw nederlandstalige juridische medewerker, die ook geheel Uw dossier beheert, en ook alles haarfijn uitlegt hoe en wat men bied!

De prijs voor deze service is héél erg correct,(in verhouding tot de aankoop)

WIJ nemen GEEN ENKELE commissie op deze service, en vinden het niet meer dan normaal, wij promoten deze evenwel omdat op deze manier wij kunnen gerust zijn dat onze klant geen problemen heeft tijdens of na de aankoop, waar wij op onze beurt alleen maar EEN TEVREDEN KLANT bijhebben!!! Dat vertaald zicht tot nog toe steeds in andere nieuwe klanten die doorgestuurd worden.

-Wij houden van onze klanten, en ook nadien bent U STEEDS WELKOM, voor vragen van misschien een héél andere aard of gewoon een info "Waar kan ik dit …. vinden"

U zal ondertussen begrepen hebben wij hebben een persoonlijke aanpak en "VERTROUWEN “ is een mooi woord maar ééntje die wij hoog in het vaandel dragen!

Verkopen van woningen is voor ons een passie waarbij men bezoldigd wordt zoals in eenieders job, maar ons vooral ook gelukkig maakt in wat we doen!

Pic

Rita De Brabander
Algemeen directeur

Pic

 


Inspectiereis

Wil je
uw huis verkopen?

Wij kunnen je helpen

Klik hier Voor meer informatie

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Over ons

Ritamar Properties is een bedrijf dat in 2016 werd opgericht, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. In ons bedrijf verkopen we nieuwe woningen, wederverkoop en uit bankbeslag woningen. Daarnaast is men altijd goed geadviseerd door ons team van advocaten en consultants voor veiligheid en correcte afhandeling van Uw aankoop/verkoop.

Vind ons

RITAMAR PROPERTIES S.L

CIF: B-54930433

AVENIDA L’HERBA BONA 47 Huis 12

URBANIZACIÓN EL RASO

GUARDAMAR DEL SEGURA P.C. 03140

© 2021 ● LegaalPrivacySite Map TOP Ontwerp & programmering: Mediaelx